Učitavanje...

Adventska događanja u centru Supernova Karlovac

30. studenog 2018.

Ne propustite doživjeti adventsku čaroliju u centru Supernova Karlovac! Za vas i vaše mališane pripremili smo pregršt zanimljivih aktivnosti. 

U subotu, 22.12. u 17 h ne propustite interaktivnu lutkarsku predstavu "Strka zbrka u zemlji Djeda Mraza". Što se dogodi kada Djeda Mraz odluči ne raditi više svoj posao, a i sobovi netragom nestanu? Hoće li vilenjaci uspjeti riješiti strku i zbrku koja nastane u Zemlji Djeda Mraza? Hoće li ove godine Božića uopće biti?

Dođite na predstavu sa svojim mališanima i saznajte što će se dogoditi! 

U 17:40 h počinje fora kreativna radionica, na kojoj će mališani moći izraditi svoju gipsanu figuricu za bor. 

U nedjelju, 23.12. isprobajte prefine kolačiće Bake Mraz. Kreativna radionica oduševit će sve mališane! Baka Mraz će s vilenjacima, svojim pomoćnicama i mališanima napraviti najslađe kolačiće na svijetu! Upotrijebit ćemo fine sastojke, zamijesiti tijesto, ukrasiti kolačiće i na kraju ih u slast pojesti! U Bakinoj kuhinji pojavit će se i Djed Mraz i htjeti joj pomoći, ali mu neće baš ići pa će se vratiti onome što najbolje zna: dijeljenju poklona.

Djed Mraz podijelit će slatke poklone, a na kraju sve očekuje i veseli božićni party. 

Besplatno zamatanje poklona

Nakon potrage za božićnim iznenađenjima za drage osobe, svoje poklone ne propustite i lijepo zamotati. U centru Supernova Karlovac to možete napraviti besplatno - od 15. do 24.12. 


Sve novosti
Pratite nas