Učitavanje...

Ljetni party i škola rolanja=zabava!

11. lipnja 2019.

Ljetni praznici već su počeli u glavama vaših mališana, većina ocjena je zaključena i pokazuju da su se školarci jako trudili ove godine.

Nagradite ih odličnim provodom ove subote 15.6. u shopping centru Supernova Buzin. Kako biste izbjegli vrućine, uživajte u ugodnoj temperaturi koja će se malo podići između 11 do 13 sati jer će atmosfera biti na vrhuncu.

Mali mornari i mornarice pokazat će tko je najbolji u pecanju, a najspretniji će moći napraviti svoju jedrilicu i sudjelovati s njom u utrci! Kakav bi to ljetni party bio, kada ne bismo imali ultrapopularne flamingo ukrase koje ćemo sami izrađivati!

Uz odličnu zabavu u centru, mališane koji još nikada nisu stali na koturaljke ili nisu na njima baš najsigurniji, očekuje mala škola rolanja od 9 do 12 sati na parkiralištu centra. Kako bi padovi bili što blaži, pobrinut će se stručno vodstvo škole rolanja uz koje će zabava biti još bolja.

Uživajte s nama na najboljem ljetnom partyu u centru Supernova Buzin ove subote 15.6. od 11 do 13 sati i najzabavnijoj školi rolanja od 9 do 12 sati na parkiralištu centra.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.