Učitavanje...

Super poklon za svakoga!

Iznenadite svoje prijatelje, poslovne suradnike ili najmilije bilo da je riječ o rođendanskom poklon, prigodnom blagdanskom darivanju ili samo o super shoppingu. 

Uz poklon-bonove nećete pogriješiti jer tako omogućavate idealnu shopping priliku u više od 500 trgovina svih 10 centara Supernova: Zagreb, Karlovac, Varaždin, Koprivnica, Sisak, Slavonski Brod, Šibenik i Zadar. Uvjete kupovine i korištenja poklon bonova pogledajte ovdje

Supernova


Supernova

Poseban WC za najmlađe posjetitelje

Na prvom katu centra, odvojeno od muškog i ženskog toaleta, osigurali smo i poseban dječji toalet, kako bi se najmlađi i roditelji osjećali ugodno i bezbrižno.

Podignite gotovinu u centru Supernova

Uz bogat izbor različitih proizvoda, nudimo Vam i bankarske usluge. U našem centru nalaze se bankomati bankovnih jedinica:
  • Hrvatska Poštanska banka
  • Privredna banka Zagreb
  • Zagrebačka banka
  • Erste & Steiermärkische Bank
  • Addiko Bank Hrvatska d.d.
  • Raiffeisen banka
Gotovinu možete podignuti i u mjenjačnici Exclusive Change, putem POS terminala. Osim toga, na raspolaganju vam je i FINA GS (gotovinski servis) dnevno-noćni trezor. 
Supernova


Supernova

Više stotina besplatnih parkirnih mjesta

Posjetite nas na adresi Rudolfa Kolaka 14. 

Pri posjetu centru  Supernova Zagreb  - Garden Mall na raspolaganju Vam je 1.300 besplatnih parkirnih mjesta na tri parkirne lokacije: vanjskom parkiralištu, podzemnoj i krovnoj garaži. 


Prostor za vas i vašu bebu

Supernova misli na Vas i Vaše najmilije! Osigurali smo za Vas ugodan prostor u kojemu ćete bez stresa moći presvući ili dojiti bebu!

Supernova


Pratite nas