Učitavanje...
DM

Time&Bags

Time&Bags

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova satova i modnog nakita. 

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 18 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a od nedavno uključuje i webshop Satovi.com. 

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brandovi satova i modnog nakita koje eksluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj a koje možete pronaći u Time&Bags 2 su: Flik Flak, Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Swatch i Timex. U našoj trgovini dostupan je također i brand Casio.

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara. 

Za one kojima je Watch Centar poslovnica u Supernova Garden Mall-u predaleko ili im se jednostavno ne izlazi iz svog doma, obožavateljima satova i modnog nakita omogućena je online kupovina na webshopu Satovi.com. Online kupnja uključuje sigurnu kupnju i besplatnu dostavu te bogat izbor renomiranih svjetskih brandova. 

Uz satove i nakit, trgovina nudi najnovije kolekcije Guess accessoriesa poput torbi, novčanika i remenja.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.