Učitavanje...

Uskrs na farmi

15. travnja 2019.

Dolasku proljeća i Uskrsa najviše se vesele naši najmlađi i zato smo im tim povodom priredili fantastičan program u centru Supernova Garden Mall.

Kako izgleda “Uskrs na farmi” doznajte ove subote, 20. travnja, od 11 do 13 sati. Zajedno ćemo se zabaviti uz pregršt zanimljivih događanja za male i velike.

Najmlađim posjetiteljima pripremamo bajkovitu predstavu “Gospon Mrkvić i prijatelji iz dvorišta”, a sve naše kreativce očekuju i brojne radionice. Kulinarska radionica vodi nas u uskršnju kuhinju u kojoj učimo zamijesiti uskršnju pogaču. Da bismo prigodno ukrasili domove izrađivat ćemo uskršnje cvjetne bukete, a ljubitelje ručnog rada očekuje kutak za filcanje. Naučit ćemo izrađivati kućice za ptice i, naravno, bojite pisanice za koje ćemo napraviti i prigodne košarice. Osim u kreativnom stvaranju, okušati se možete i u farmerskom kvizu znanja.

Osim dobre zabave, nudimo vam i primamljiv izbor domaćih delicija na našem domaćem placu. Potražite sve što vam nedostaje za savršen blagdanski stol, a neodoljive delikatese izvrtan su odabir i za uskršnji poklon dragoj osobi.

 

Obilježimo blagdane uz odličan program i zabavu za cijelu obitelj – vidimo se u subotu!

 

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.