Učitavanje...

Ljetna zabava uz školu rolanja

11. lipnja 2019.

Proslavite kraj školske godine u omiljenom centru Supernova Garden Mall s cijelom obitelji.Nagradite svoje mališane odličnom zabavom ove subote 15.6. na najboljoj ljetnoj zabavi od 17 do 19 sati.

Ljetni party na kojem ćemo se zasladiti sa sladoledom i rashladiti ljetnim dječjim koktelima, pokazat će tko je najbolji u pecanju! Kreativnu stranu mališani će pokazati u izradi jedrilice s kojom će kasnije sudjelovati u utrci i iskazati svoju vještinu izrade brodova.

Natjecateljski duh posebno će se vidjeti u najluđem kokos kuglanju! Ljetni party ne može proći bez ružičastih flamingosa koji su srce svake zabave, a vaši mališani će moći izraditi baš svoj flamingo ukras! 

Uz odličnu zabavu u centru, mališane koji još nikada nisu stali na koturaljke ili nisu na njima baš najsigurniji, očekuje mala škola rolanja od 17 do 20 sati na krovu centra. Kako bi padovi bili što blaži, pobrinut će se stručno vodstvo škole rolanja uz koje će zabava biti još bolja.

Uživajte s nama na najboljem ljetnom partyu u centru Supernova Garden Mall ove subote 15.6. od 17 do 19 sati i najzabavnijoj školi rolanja od 17 do 20 sati na parkiralištu centra.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.