Učitavanje...
DM

Watch Centar

Watch Centar

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova modnih satova i nakita. 

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brandovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 18 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a od nedavno imamo i webshop Satovi.com. 

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brandovi satova i modnog nakita koje eksluzivno zastupamo i distribuiramo u Hrvatskoj a koje možete pronaći u Time 12 u Supernova Centru Zadar su: Adore, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield,  Swatch i Timex. 

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara. 

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.