Učitavanje...
DM

Forum

Forum

Na prodajnom mjestu u Supernova centru mogu se naći gotovo sva izdanja izdavačke kuće Forum iz Zadra - slikovnice, monografije, kalendari, autokarte, kuharice.

Ono po čemu je FORUM prepoznatljiv su upravo SLIKOVNICE.  

Pažljivo i pedagoški odabrane Forumove slikovnice protkane su prekrasnim ilustracijama i neobično lijepim likovima koji nas kroz priče vode i uče nježnosti, osjećajnosti i dobroti. Biti pošten, marljiv i dobar prema drugima, biti malen ali u svojim djelima najveći i najbolji, ne zaboraviti vrijednosti ljudskog postojanja i njegova sklada sa prirodom.

Serija PETRA. Pripovjetke su «uklopljene» u svakodnevni život, dinamične su i sadržavaju razgovore u raznim okolnostima i prilikama... Svaka pripovjetka istražuje jednu suvremenu temu iz stvarnog života dječaka i djevojčica. Petra i njezin svijet otkrivaju nam nježnost, prijateljstvo, osjećajnost, blagost, vedrinu i smijeh.

Svijet bajki i priča ostaje vječan za generacije i generacije koje dolaze. Bilo da su to klasične bajke i priče ili basne. One će uvijek biti sastavni dio odrastanja svakog djeteta, i najomiljenije štivo prije spavanja.

Trenutci opuštanja, ugodnog druženja i uživanju u prekrasnim pustolovinama junaka iz bajki, najljepši su dio djetnjstva.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.