Učitavanje...

Springfield kolekcija inspirirana prirodnim bojama i materijalima

30. svibnja 2019.

Najnovija Springfield kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2019. snimljena je na Tenerifima i bajkovitim, vulkanskim brežuljcima Teide planine. Sirova priroda u svoj svojoj ljepoti ističe kolekciju raznovrsnih modela haljina i accessoriesa napravljenih od prirodnih materijala,  a uzorci su inspirirani bojama i motivima iz prirode.

Bohemian rapsody predstavlja ljetnu kolekciju boemskih haljina od prozračnih materijala. Ključan komad kolekcije su duge, ženstvene haljine koje naglašavaju elementi inspirirani Indijom. Kolekciju upotpunjuju pletene torbe i sandale koje se savršeno uklapaju u boemski stil.

Framboise kolekcija haljina inspiraciju pronalazi u sitnim cvjetnim motivima, a ljetni doživljaj dobiven je laganim haljinama s otvorenim ramenima. Najvažniji element za postizanje vintage outfita su cvjetni motivi, a haljine koje se kopčaju sprijeda glavni su adut sezone proljeće/ljeto.

Dailiy smart Sunset kolekciju haljina čine rustikalni i laneni materijali. Glavne boje su neutralne i bež u kombinaciji sa smeđom i bojom senfa. Pruge kao glavni motiv ističu se na svim proizvodima unutar kolekcije.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.