Učitavanje...

Super nagrade za #Supercure

25. ožujka 2019.

#Supercure i njihov idealan dan

Kada bismo vas pitali kako se riješiti svakodnevnog stresa, sigurni smo da bi većina #Supercura odgovorila da bi to bio jedan zabavan dan s prijateljicama. Kako bi on izgledao? Dobro razmislite jer u zadnjem krugu nagradnog natječaja to vam može donijeti odličnu nagradu! Prijavite se i na što kreativniji način u nekoliko nam rečenica opišite vaš idealan dan s prijateljicama – autorica najbolje prijave osvojit će dvije dizajnerske torbice branda My Lovely Bag.
Natječaj traje od 25. do 31. ožujka, a prijaviti se možete klikom ovdje.

Jedva čekamo saznati kako se druže #Supercure! Pravila natječaja potražite na našoj web stranici:…

Pravila natječaja:

Supernova centar Zadar utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: Idealan dan s mojim #Supercurama. Natječaj se održava u periodu od 25. ožujka do 31. ožujka 2019. godine.

Pravila sudjelovanja i zaštita osobnih podataka:

  1. Priređivač natječaja pod nazivom „#Supercure i njihov idealan dan“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Zadar d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, Zagreb. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.
  2. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.
  3. Pravo na sudjelovanje u natječaju ostvaruje se ispunjavanjem upisnih polja na stranici Nagradnog natječaja – osobnih podataka i kreativnog odgovora na temu „#Supercure i njihov idealan dan“ . Nagradu osvaja najkreativniji odgovor na navedenu temu. Žiri će u obzir uzeti odgovore poslane u zadanom roku, do 31. ožujka u ponoć i na zadanu temu. Nagradni natječaj traje do 31.03.2019.
  4. Dobitnica će biti proglašena 1. travnja 2019. na Facebook stranici centra Supernova Zadar. Nagrada nije prenosiva, niti zamjenjiva za neku drugu nagradu, a preuzima se na infopultu Supernova centra Zadar, uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, najkasnije u roku od 15 dana od dana proglašenja dobitnika.
  5. Sudionici su suglasni da se materijali, odnosno prijave nagradnog natječaja, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar. 
  6. Slanjem odgovora na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade, osim kada sudionik klikom na kućicu u obrascu da svoju privolu za primanje promotivnog newslettera Supernova centra Zadar. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) čine sastavni dio ovih pravila, a dostupna su na: https://supernova.hr/supernova2/public/pdf/pravila-privatnosti/hr/zadar.pdf
  7. Najoriginalnija prijava prema izboru žirija osvojit će dizajnersku torbicu branda  My Lovely Bag.
  8. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.
  9. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.
  10. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.