Učitavanje...

Super nagrade za #Supercure

18. ožujka 2019.

#Supercure u najboljem make up izdanju

Treći krug nagradnog natječaja u mjesecu u kojemu vladaju #Supercure najviše će se svidjeti ljubiteljicama šminke. Vaša mala umjetnička djela i vješti potezi tušem, maskarom ili ružem ne smiju ostati skrivena. Pokažite nam kako izgleda vaš savršeni make up i osvojite vrijednu nagradu. Od 18. do 24.3. u inbox na Facebooku nam, uz ime i prezime, pošaljite svoju fotku na kojoj se najbolje vidi vaše umijeće šminkanja. Najbolje make up izdanje koje žiri ocijeni najoriginalnijim nagradit ćemo poklon paketom iz Douglasa. Neka šminkanje počne!

Pravila natječaja:

Supernova centar Zadar utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: #Supercure u najboljem make up izdanju. Natječaj se održava u periodu od 18. ožujka do 24. ožujka 2019. godine.

Pravila sudjelovanja i zaštita osobnih podataka:

  1. Priređivač natječaja pod nazivom „ #Supercure u najboljem make up izdanju“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Zadar d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, Zagreb. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.
  2. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.
  3. Pravo na sudjelovanje u natječaju ostvaruje se slanjem osobnih podataka i fotografije koja prikazuje natjecateljicu s najboljim make up – om u inbox facebook stranice centra Supernova Zadar. Nagradu osvaja najbolja fotografija po izboru žirija. Žiri će u obzir uzeti prijave poslane u zadanom roku, do 24. ožujka u ponoć i na zadanu temu. Nagradni natječaj traje do 24.03.2019.
  4. Dobitnica će biti proglašena 25. ožujka 2019. na Facebook stranici centra Supernova Zadar. Nagrada nije prenosiva, niti zamjenjiva za neku drugu nagradu, a preuzima se na infopultu Supernova centra Zadar, uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, najkasnije u roku od 15 dana od dana proglašenja dobitnika.
  5. Sudionici su suglasni da se materijali, odnosno prijave nagradnog natječaja, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar. 
  6. Slanjem prijave na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) čine sastavni dio ovih pravila, a dostupna su na: https://supernova.hr/supernova2/public/pdf/pravila-privatnosti/hr/zadar.pdf
  7. Najbolja prijava prema izboru žirija osvojit će nagradu: poklon paket parfumerije Douglas
  8. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.
  9. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.
  10. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.