Učitavanje...

Opiši svoj omiljeni trenutak iz centra i osvoji vrijedne Supernova poklon-bonove!

04. siječnja 2019.

Backstage fotka s popularnim Jolom, otkrivene tajne kemije na kreativnoj radionici, osvojeni poklon bon na nagradnoj igri, dugo traženi super kaput na Super suboti... sigurno već imate svoje najdraže trenutke iz Supernova centra Zadar!

Ove zime, odaberite svoj super omiljeni trenutak i opišite nam ga – ali samo u jednoj rečenici! Vas «haiku» omiljenog doživljaja iz Supernove i super nagrađujemo – tri najsimpatičnija odgovora osvojit će Supernova poklon-bonove u ukupnoj vrijednosti od 3.000 kuna – prvonagrađeni osvaja 1.500, drugonagrađeni 1.000 i trećenagrađeni 500 kuna! 

Vaše omiljene trenutke iz centra primamo putem obrasca na linku: bit.ly/omiljenitrenutak i to u razdoblju od 4. siječnja do 4. veljače 2019.

Veselimo se!

Pravila natječaja:

Supernova centar Zadar utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: Moj omiljeni trenutak u Supernova centru, u jednoj rečenici. Natječaj se održava u periodu od 4. siječnja do 4. veljače 2019. godine.

Fond nagrada:

Supernova poklon-bonovi u vrijednosti 3.000 kn sa sljedećom raspodjelom:

1. nagrada: Supernova poklon-bonovi u vrijednosti 1.500 kuna

2. nagrada: Supernova poklon-bonovi u vrijednosti 1.000 kuna

2. nagrada: Supernova poklon-bonovi u vrijednosti 500 kuna

Pravila sudjelovanja i zaštita osobnih podataka:

1.  Priređivač natječaja pod nazivom „Moj omiljeni trenutak u Supernova centru u jednoj rečenici“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Zadar d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, Zagreb. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2.  Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.

3.  Pravo na sudjelovanje u natječaju ostvaruje se ispunjavanjem upisnih polja na stranici Nagradnog natječaja – osobnih podataka i kreativnog odgovora na pitanje «Moj omiljeni trenutak u Supernova centru u jednoj rečenici». Nagrade osvajaju tri najkreativnija odgovora na navedeno pitanje. Žiri će u obzir uzeti odgovore poslane u zadanom roku i na zadanu temu. Nagradni natječaj traje do 04.02.2019.

4.   Dobitnici će biti proglašeni do 8. veljače 2019. na Facebook stranici centra Supernova Zadar. Nagrada nije prenosiva, niti zamjenjiva za neku drugu nagradu, a preuzima se na infopultu Supernova centra Zadar, uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, najkasnije u roku od 30 dana od dana proglašenja dobitnika.

5.   Sudionici su suglasni da se materijali, odnosno prijave nagradnog natječaja, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar. 

6.  Slanjem odgovora na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade, osim kada sudionik klikom na kućicu u obrascu da svoju privolu za primanje promotivnog newslettera Supernova centra Zadar. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) čine sastavni dio ovih pravila, a dostupna su na: https://supernova.hr/supernova2/public/pdf/pravila-privatnosti/hr/zadar.pdf

7.  Najsimpatičnije prijave prema izboru žirija osvojit će nagradu: Supernova poklon-bonove u iznosima od 1.500kn, 1.000kn i 500 kn.

8.   Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.

9.  Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.

10.  Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

 


Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.