Učitavanje...

Nagradni natječaj „Baš zato te volim“

06. veljače 2019.

Svaka je ljubav posebna, svaka je po nečemu drugačija i jedinstvena, a kako je ovo mjesec ljubavi, Supernova centar Zadar odlučio je nagraditi jedno zaljubljeno srce. Od 8. do 13. veljače sudjelujte u našem nagradnom natječaju, pravila su jednostavna; u komentar objave označite voljenu osobu i napišite nam koja je to osobina kojom vas je osvojila. U svojoj prijavi budite što kreativniji jer po završetku natječaja žiri će izabrati jednu najsimpatičniju prijavu i nagraditi pobjednika s čak dva fantastična L`Occitane poklon paketa – jedan s muškom, a drugi sa ženskom kozmetikom. Proglašenje pobjednika slijedi na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače, na Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Pravila natječaja pročitajte u nastavku:

Supernova centar Zadar utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: Baš te zato volim. Natječaj se održava u periodu od 8. veljače do 13. veljače 2019. godine. Proglašenje dobitnika zakazano je za 14. veljače 2019.

Fond nagrada:

Jedan natjecatelj ili natjecateljica osvaja dva L'Occitane poklon paketa; jedan s proizvodima za muškarce, drugi s proizvodima za žene.

Pravila sudjelovanja i zaštita osobnih podataka:

  1. Priređivač natječaja pod nazivom „Baš te zato volim“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Zadar d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, Zagreb. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.
  2. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.
  3. Pravo na sudjelovanje u natječaju ostvaruje se prijavom u komentaru Facebook objave uz obavezno označavanje druge osobe. Nagradu osvaja natjecatelj s najkreativnijom prijavom po prosudbi žirija. U obzir će biti uzete prijave poslane u zadanom roku i na zadanu temu. Nagradni natječaj traje do 13.02.2019.
  4. Dobitnik će biti proglašen 14. veljače 2019. na Facebook stranici centra Supernova Zadar. Nagrada nije prenosiva, niti zamjenjiva za neku drugu nagradu, a preuzima se na infopultu Supernova centra Zadar, uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, najkasnije u roku od 30 dana od dana proglašenja dobitnika.
  5. Sudionici su suglasni da se materijali, odnosno prijave nagradnog natječaja, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar.
  6. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.
  7. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.
  8. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.
  9. Slanjem prijave na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) prilog su ovih pravila i čine njihov sastavni dio (Prilog – Obavijest o obradi osobnih podataka). 

Pravila privatnosti pogledajte ovdje.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.