Učitavanje...
DM

Vražap

DM

Vražap

Naša priča počinje 1998. godine kada je jedan čovjek zajedno sa šačicom hvalevrijednih i marljivih ljudi uspješno spojio kvalitetu i inovativnost i krenuo u avanturu života. 

Birajući samo vrhunske sirovine pripremljene sa srcem, uvijek dosljedni kvaliteti, Vražapovi pekari i pekarice stvorili su pravo malo čudo od pekare.

Uskrsna pogača, bili kruh, peciva, krafne, mini, savijače....... zamirisali su tako dobro da im nisu mogli odoljeti niti pekarski i mlinski eksperti iz Čakovečkih mlinova, koji su u Vražapu prepoznali priliku da u srce Dalmacije donesu i dio stoljetne međimurske tradicije.

2007. godine Vražap je postao dio Čakovečkih mlinova d.d., i od tada se sinergija znanja, kvalitete, tradicije i inovativnosti nezustavljivo širi kao plimni val u Zadru, a i puno šire.

Poštujući istančane ukuse i želje svojih vjernih potrošača, naše pekarice i pekari svakog Vam dana donose na stolove jedinstvene ručno rađene proizvode. 

Ana mijesi najukusnije pogače u gradu od prvog zamjesa do dana današnjega, Tome i Damir motaju najbolje bureke u gradu (ali stvarno!), a Marko, Ive, Robi, Ive drugi, Anto, Brane i noćna ekipa, 363 noći i dana u godini vrijedno mijese, oblikuju, peku, slažu, razvoze i donose u Vaše domove mirisna Vražapova jutra.

A teta Vera ... ona Vam popravi dan kad god dođete do nje u dućan.

Kolači, torte, keksi, fritule.... neodoljivo, senzualno, kremasto, domaće, voćno, bombastično...

Ukupno 160 vrsta proizvoda, 140 prodajnih mjesta, 9 vlastitih prodavaonica, 63 zaposlenika.

To smo mi, bez lažne skromnosti!

U slast! 

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.