Učitavanje...
DM

ZOO CITY

ZOO CITY

Tražite mjesto gdje će se svi rado igrati i maziti s vašim ljubimcem? Gdje će razumjeti vašu ljubav i povezanost s tim čupavcima? Naša vrata su vam uvijek otvorena. Mi smo ljudi, vi ste ljudi i zajedno volimo ljubimce. 

Naša priča počela je 2008. godine s ciljem ponuditi kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima mjesto gdje će doći uživati u okruženju koje je namijenjeno i prilagođeno isključivo njima. Bez obzira radi li se o psima ili mačkama, o pticama ili glodavcima, o ribicama ili gmazovima, u zajedničkoj suradnji pronaći ćemo rješenje njihovih potreba. "Iz ljubavi za ljubimce" je slogan i stvarni odraz atmosfere u ZOO CITY-u. Većina članova ZOO CITY obitelji ima ljubimca i svi gaje stvarnu ljubav prema tim malim stvorenjima. Nesretni smo i nezadovoljni velikim brojem neudomljenih i loše tretiranih životinja kojima neprekidno nastojimo pomagati. Naš kolega Stipe pravi je primjer širenja ljubavi prema ljubimcima jer je do sada pronašao sretan dom za preko 400 napuštenih životinja.

Vodimo se time da se radi o vašem vjernom članu obitelji koji ima potrebe za hranom, poslasticama, raznim dodacima, igračkama, krevetićem, dekicom, ali i putnim asortimanom kako bi u svakom trenutku bio spreman krenuti s vama. Na policama ZOO CITY poslovnica možete pronaći sve za svog ljubimca ovisno o vašim preferencijama i mogućnostima. 

#izljubavizaljubimceBankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas