Učitavanje...
DM

Müller

Müller

Müller – Usporedite naše cijene!

Müller možete pronaći na preko 750 mjesta u Europi. Pronaći ćete nas na odabranim mjestima u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, pa čak i na Mallorci! Mreža naših poslovnica neprestano se širi, kako bismo Vam u budućnosti osigurali još kraći put do nas.

S drogerijom 1973. započinje Müllerova priča o uspjehu, a danas još uvijek predstavlja mjerilo za cijelu branšu. Naša drogerija i danas ostvaruje najveći promet.

Razlog za to je jasan. Zahvaljujući dosljednom poboljšavanju i proširenju najvećeg asortimana u Europi, kod nas svakog kupca čeka ponuda od preko 50.000 proizvoda, tako da ne ostavljamo prostora željama.

U našim poslovnicama kupac jednostavno i brzo može pronaći željeni proizvod.

Velika raznolikost asortimana

Müller vodi najveću drogeriju, a bogatu ponudu možete pronaći i u odjelu parfumerije, papirnice i igračaka. Naš se asortiman sastoji od 50 000 proizvoda. Navalite!

Visoka kvaliteta, niske cijene

Kvaliteta po atraktivnim cijenama – to je ono što oduvijek nudimo svojim kupcima. Za Vas to znači mnoštvo povoljnih ponuda, a da se pritom ne morate odreći kvalitete, usluge i najboljih marki. Dođite i uvjerite se sami!

Poklon bonovi

Razveselite prijatelje i poznanike poklon bonom iz Müllera. Poklon bonovi su dobar izbor za sve prigode kao npr. za Božić, rođendan ili vjenčanje. Velika ponuda proizvoda ispunjava sve Vaše želje. Poklonit ćete mogućnost velikog odabira i još više radosti!

Obrazovani zaposlenici

Ljubaznost i usluga su u Mülleru od samih početaka na prvom mjestu. Dođite u jednu od naših poslovnica i neka Vas savjetuje naše stručno osoblje! Nije važno o kojoj se temi radi – zdravlje, ljepota ili papirnica – tu smo za Vas!

Luksuzan ambijent kupovine

Ovo se ne može opisati, ovo morate doživjeti. Neka Vas iznenadi ugodni ambijent Müller poslovnica! Prijateljski ugođaj i dobar raspored proizvoda čine kupovinu u Mülleru ugodnom. Provjerite i uvjerite se sami!

Radujemo se Vašoj posjeti!

Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas