Učitavanje...
DM

CCC

CCC

Uz ljubazno i uslužno osoblje, u CCC prodavaonici čeka vas veliki izbor ženske, muške i dječje obuće u raznim bojama i raznih uzoraka. Birati možete među raznim materijalima i modelima, primjerenim za svačiji ukus i svaku prigodu, bez obzira je li to svečani domjenak, poslovni sastanak ili šetnja u prirodi. U ponudi je i bogat izbor ženske i muške elegantne obuće, obuće za slobodno vrijeme, trendovske obuće za lude avanture i sportske obuće za one aktivnije. Velikim izborom šarene obuće za svaku prigodu razveselit će se i najmlađi, a posebno će ih obradovati likovi iz popularnih crtića, koji će im ukrašavati obuću.

Velik dio asortimana predstavlja obuća marke Lasocki, napravljena visoko kvalitetnom prirodnom kožom te sportska obuća marke Sprandi, a u ponudi pronađite i druge marke koje također prate najnovije trendove. Posebnost ponude CCC prodavaonice je i ponuda brojeva od XS do XL.

Uz izbor obuće i torbi koji vam pruža neograničene mogućnosti usklađivanja stilova i boja, lako ćete pronaći sve što odgovara vašem stilu.

Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas