Učitavanje...

Top Shop: savršen poklon uz kupnju Dormeo madraca

29. studenog 2018.

UZ KUPNJU DORMEO MADRACA SAVRŠEN POKLON ZA HLADNE ZIMSKE DANE

Posjetite Top Shop u centru Supernova, isprobajte Dormeo madrace i napokon se naspavajte. Požurite, jer uz kupnju madraca na poklon dobivate Dormeo električni grijač u vrijednosti 399,95 kn!

Većina ljudi razmišlja o novom madracu tek kada su oni koje koriste jako stari i već istrošeni. Spavanje na istrošenome madracu loše utječe na zdravlje i općenito cijeli organizam. Stoga ne čudi činjenica kako madrac treba mijenjati svakih 7 godina, pa i ranije, ako primijetimo znakove lošeg spavanja, poput nesanice, nervoze, bolova u vratu i leđima, umora, okretanja i prevrtanja u krevetu ili smanjenja produktivnosti. Madrac je osnova svakoga kreveta i bez dobrog madraca jednostavno ne možete kvalitetno spavati jer naše tijelo tijekom sna, umjesto odmaranja, pokušava pronaći udobniji položaj.

Dormeo madraci više su od madraca! Madrac Dormeo iMemory S Plus je madrac izrađen upravo po vašoj mjeri: sami izaberite odgovarajuću razinu tvrdoće, potpore i udobnosti. Poseban tretman Re-Vitalize ima efekt ionizacije koji će poboljšati kvalitetu sna i povećati opuštenost tijela.

A samo u Top Shopu očekuje vas super ponuda – uz kupnju madraca ove zime na poklon dobivate Dormeo električni grijač u vrijednosti 399,95 kn. Posjetite Top Shop, odaberite madrac po svom izboru i uživajte u zdravom i kvalitetnom snu! 

Sve novosti
Pratite nas