Loading...
DM

Stradivarius

Stradivarius

Mi smo Stradivarius. Sigurno već poznaješ naše odjevne predmete i modne dodatke. Naša priča započela je 1994. godine violinskim ključem koji je postao sinonim za našu tvrtku. Slavimo naš jedinstveni stil i pozivamo mlade diljem svijeta da otkriju melodiju, energiju i emociju Stradivariusa - modne marke koja se kreće u ritmu vlastite melodije.

U Španjolskoj dizajniramo na tisuće odjevnih predmeta i modnih dodataka koje ekskluzivnim putem raspoređujemo u naše trgovine u više od 60 zemalja svijeta te na našoj online trgovini otvorenoj 2011. godine.

Svjesni smo da se ono što čini naše kupce sretnima danas može već sutra izmijeniti. Iz tog razloga neprekidno proučavamo najnovije modne trendove kako bi kreirali savršen look za svaku priliku.

Više od 10 000 zaposlenika zaljubljenih u modu pretvaraju svakoga dana Stradivarius u jedno od najvitalnijih radnih mjesta u sektoru. Takvu strast tražimo u svim zemljama na čija tržišta ulazimo i tako privlačimo najtalentiranije modne profesionalce diljem svijeta.

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Follow us

Newsletter

Subscribe and be first to know everything about our offers.